REAL ESTATE- VERHUUR LEENDE

Expat rental

Expat rental van Best Intermediair Real Estate helpt u als expat in Nederland bij het vinden van geschikte woonruimte. Veel expats werken in Brainport Regio Eindhoven, waar ook de High Tech Campus gevestigd is. Op deze regio in Zuidoost-Brabant ligt dan ook de focus van Best Intermediair Real Estate, maar ook in de rest van de provincie Noord-Brabant helpen wij u graag met het zoeken naar tijdelijke woonruimte. Om tegemoet te kunnen komen aan specifieke wensen van huurders, hebben wij appartementen in ons bestand, maar ook landhuizen, villa’s, eengezinswoningen, tussenwoningen en bungalows.

Drie vormen van expat rental
Best Intermediair Real Estate werkt met drie vormen van expat rental. Deze verschillen in staat van oplevering:

Diverse woningtypes bij expat rental
Best Intermediair Real Estate levert graag maatwerk. Dat betekent dat uw woning bij u moet passen, zowel qua formaat als qua huurkosten. Dankzij ons ruime aanbod, kunt u kiezen uit diverse woningtypes:

Een appartement is een goede keuze wanneer u als expat maar kort in Nederland verblijft, zeker gezien de kosten. Maar ook grotere woningen, villa’s en penthouses behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen we op het gebied van expat rental voor iedereen woonruimte op maat verzorgen. Geef uw wensen aan ons door, we bekijken graag wat de mogelijkheden zijn.

default image