REAL ESTATE- VERHUUR LEENDE

Furnished house

Het huren van een furnished house is vooral interessant voor expats die tijdelijk en wellicht relatief kort in Nederland verwachten te blijven. De zoektocht naar geschikte woonruimte is vaak tijdrovend en ingewikkeld. Best Intermediair Real Estate helpt u hier graag bij. Dankzij ons brede netwerk en meer dan dertig jaar ervaring, begrijpen we als geen ander hoe we specifieke woonwensen in kunnen vullen. Zo kunnen we een furnished house of apartment aanbieden dat aansluit bij uw wensen. Maar ook twee- en driekamer appartementen of villa’s maken deel uit van ons aanbod, waardoor u ruime keuze heeft uit diverse woningtypes.

Furnished house in Eindhoven
In een omgeving die één van de drie economische pijlers van Nederland vormt, met bedrijven als Philips, ASML en andere bedrijven op de High Tech Campus, is het vinden van passende woonruimte werk voor specialisten. Best Intermediair Real Estate is al meer dan dertig jaar specialist op dit gebied en beschikt over een breed netwerk. Wij helpen u graag bij het vinden van een furnished house dat perfect bij uw persoonlijke woonwensen aansluit. Of dat nu op een A-locatie in het centrum van een stad als Eindhoven is, of juist in de groene omgeving van de wat kleinere plaatsen rondom Eindhoven: wij bieden furnished houses en villa’s op maat.

Furnished house: royaal
Best Intermediair Real Estate verzorgt furnished rental in allerlei vormen: van appartement tot vrijstaande villa. Wanneer u met uw hele gezin naar Nederland komt, is een royale woonruimte uiteraard wenselijk. Wij zijn gewend om maatwerk te leveren. Maak uw persoonlijke woonwensen kenbaar, wij gaan graag voor u op zoek naar het woningtype dat het beste bij uw situatie past. Voor korte en lange termijn: wij hebben snel woonruimte in Eindhoven of elders in de provincie Noord-Brabant.

default image