REAL ESTATE- VERHUUR LEENDE

Gemeubileerd wonen

Best Intermediair Real Estate heeft in ruim dertig jaar een breed netwerk opgebouwd op het gebied van het bemiddelen in gemeubileerde woonruimte, in Eindhoven maar ook in de rest van de provincie Noord-Brabant. De zoektocht naar geschikte tijdelijke woonruimte hoeft niet tijdrovend te zijn, wanneer u ons inschakelt. We houden graag rekening met uw persoonlijke woonwensen. We bieden gemeubileerde woningen aan in een stad als Eindhoven, maar ook in wat rustiger plaatsjes elders in Zuidoost-Brabant.

Gemeubileerd wonen in Eindhoven
Best Intermediair Real Estate biedt als vastgoedbemiddelaar woonruimte in Eindhoven. Vooral voor expats is dit interessant, wanneer zij bijvoorbeeld werkzaam zijn bij ASML, Philips of andere bedrijven in de Brainport-regio, waarvan ook de High Tech Campus in Eindhoven deel uitmaakt. Wij bieden woonruimte op maat, van appartement tot riante vrijstaande villa. Maar ook alles wat daar tussen zit, van tussenwoning tot twee-onder-een-kapwoning. Uiteraard is het mogelijk om gemeubileerd of gestoffeerd te huren, waarbij we altijd kiezen voor meubilair van goede kwaliteit. Geef ons uw specifieke woonwensen door, dan kunnen we het maatwerk leveren waar we bekend om staan.

Tijdelijk gemeubileerd wonen
Wij bieden maatwerk woonoplossingen voor iedereen. Zowel wanneer u voor langere tijd in Nederland verblijft, als wanneer u slechts een korte periode hier werkzaam zult zijn. Door onze flexibele huurcontracten en mogelijkheid om tijdelijk gemeubileerd te huren, kunnen we ons aanbod altijd prima laten aansluiten op uw woonwensen. Hierdoor is het ook mogelijk om tussentijds van woning of locatie te wisselen.

default image